Mange lurer på hva en vinterhage koster, og her er det store forskjeller mellom leverandører på pris – men ikke glem at det også er veldig store forskjeller på hvilken kvalitet som blir levert…

Skal du ha en vinterhage som flyr avgårde i den første høststormen, eller skal du ha kvalitet som varer i år etter år etter år?

Våre vinterhager produseres i aluminium og glass på Farstad, skreddersydd etter nøyaktige mål tatt ute hos kunde. Vi leverer solide uisolerte og isolerte løsninger, alt etter hva kunden ønsker. Alumin leverer kvalitet, og er beregnet for å stå imot været her ute i Hustadvika. Vårt team monterer også vinterhagene ute hos kunde her i Nordmøre og Romsdal. Vi har et annet team som monterer i Oslo-området. 

Prisen varierer for hvilken løsning du ønsker, hvilken størrelse og om det er saltak eller pulttak. Det er derfor vi priser hver forespørsel, enten etter tilsendte ca.mål og bilder fra kunden, eller etter mål fra vår befaring. Å få et tilbud fra oss er uforpliktende og gratis.

Disse vinterhagene koster mellom 300-600.000,- ferdig satt opp.
Grunnarbeid med støping er ikke inkludert.