Hva koster en vinterhage? Her er det store forskjeller mellom leverandører på pris – men ikke glem at det også er veldig store forskjeller på hvilken kvalitet som blir levert…
Vindlast og snølast er vesentlige målenheter som det er viktig å finne ut av. I området vi holder til blir våre tak beregnet til å tåle en snølast på 350-450 kg. Dette blir utregnet for hver enkelt kunde, og hvor vinterhagen eller hagestuen skal leveres.  

Skal du ha en vinterhage som flyr avgårde i den første høststormen, eller skal du ha kvalitet som varer i år etter år etter år?

Våre vinterhager produseres i aluminium og glass i Elnesvågen, skreddersydd etter nøyaktige mål. Vi leverer solide uisolerte og isolerte løsninger, alt etter hva du som kunde ønsker. Alumin leverer kvalitet! Vårt team monterer vinterhagene ute hos kunde her i Nordmøre og Romsdal. Vi har et annet team som monterer i Oslo-området. Skal du ha hagestue (uisolert) kan du montere dette selv, uansett hvor i landet du holder til. Hagestuer kommer snart i nettbutikken, inntil videre sender du oss en e-post med forespørsel så hjelper vi deg videre. 

Skyvedører, skyvevindu og faste glassfelt for hagestuer og vinterhager finner du i Alumin sin nettbutikk. Selvsagt etter mål, med eller uten brutt kuldebro og i ønsket farge. Bestill og monter selv! 
Skal du ha mål som er utenom det som er tilgjengelig i nettbutikken send oss gjerne en e-post, så er det utrolig mange muligheter vi kan produsere og tilpasse. 

Prisen på en vinterhage varierer for hvilken løsning du ønsker, hvilken størrelse og om det er saltak eller pulttak. Det er derfor vi priser hver forespørsel, enten etter tilsendte ca.mål og bilder fra kunden, eller etter mål fra vår befaring. Å få et tilbud fra oss er uforpliktende og gratis.

Disse isolerte vinterhagene på bildene under koster mellom 300-600.000,- ferdig satt opp.
Grunnarbeid med støping er ikke inkludert.
Uisolert hagestue er noe rimeligere, de mest solgte løsningene ligger mellom kr.150-350.000,-.