UISOLERT eller isolerte profiler

FRI
HAGESTUE ELLER VINTERHAGE

Alle våre løsninger lages på mål

PULTTAK ELLER SALTAK

Alle våre hagestue- og vinterhageløsninger kan også lages som frittstående løsninger.

ALUMINIUM OG GLASS

Frittstående hagestue eller vinterhage

For at vi skal kunne levere en frittstående løsning er du avhengig av å ha et solid gulv og en skikkelig bakvegg. Dette kan du få en snekker å hjelpe deg med i forkant. Nøyaktige mål kan tas etter det er satt opp slik at du får den mest perfekte tilpasningen hos deg.

Vi kan levere både uisolerte hagestuer eller isolerte vinterhager frittstående. Husk å ta hensyn til materialer i forhold til den løsningen du velger fra oss. Ingen vits i å velge toppmodellen vår Bestandig om du ikke har isolert vegg og gulv, da bør du gå for en av de andre uisolerte hagestuene våre.

Husk også at vi kan tilpasse våre løsninger til eksisterende konstruksjoner i feks. treverk eller mur.

Farger

Velg en farge som passer til deg og ditt hjem. Aluminiumsprofilene fås i alle RAL farger, men vi har 6 standard farger i vårt sortiment. Du kan også velge ulik farge på innsiden og utsiden!

Pulverlakkert aluminium forsikrer deg om at vinduer og dører kan motstå de tøffeste vindforholdene. Vi anbefaler deg likevel å ta godt vare på dem.

Aluminium trenger lite vedlikehold, men er ikke vedlikeholdsfritt.

 

Glass

Du vil alltid få sikkerhetsglass i våre løsninger. Glasset er enten herdet eller laminert, eller begge deler – som i våre takløsninger.

Du kan velge mellom mange ulike løsninger på glasset som feks. selvrensende eller med solbeskyttelse i mange varianter.

Vanlig glass knuses allerede ved små støt og påkjenninger. Resultatet er at det deles opp i sylskarpe flak. Herdet glass pulveriseres. Laminert glass slår kun sprekker.